Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bitkar

15. 12. 2010 8:33
zdravim

a zavidim. Chystam se tam taky uz nejaky ten patek. Ucim se japonsky, taky uz nejakou dobu. No ucim .... spis bojuju s casem, silou apod. Takze spis se ucim abych zapomnel a pak se to naucil znovu. Zkusenost mam zatim pouze s japonkama, malou. Snad se mi podari tam jet, nejen do tokia. Chtel bych tam byt tak mesic a projet nekolik mest. Do ty doby taky musim poridit poradny fotak/kameru. Totiz taky delam do videa, ikdyz posledni dobou uz nemam cim a v praci uz to taky nedelam, tak mi to zbylo jen jako konicek. Prave absence techniky je problem. S tim vasim PS - mam to stejne. Takze si to tam uzijte a piste. diky.

0 0
možnosti

ModroPlach

15. 12. 2010 9:41
Re: zdravim

Fotak si kupte spis az v japonsku, jsou tam o ctvrtinu levnejsi. A jestli mate moznost si vynahradit mesic casu, nechcete se radeji zucastnit nejakeho studijniho pobytu za ucelem studia Japonstiny? Pobyt vam tak zatahne ta organizace ktera to bude mit na starosti, a lepe se sblizite s mistni komunitou nez kdyz jen budete sedet v sinkansenu do z Tokya do Kyota (teda byt jen jako turista ma svoje vyhody, ale zase jine :) )

0 0
možnosti

hahoc

14. 12. 2010 17:11
notebook a japonska lokalizace:-)

Protoze Japonsko (vcetne Japonek:-) ) miluji, tak si rad vse od Vas prectu.

Jen jsem ale nechopil, proc jste odkazan na ntb s japonskou lokalizaci.

Ten jste si pujcil az v Japonsku, ci co? :-)

Nebo jste si privezl notebook svuj a ze slusnosti si v Japonsku "nahral" jejich tajemne pismo? :-)

0 0
možnosti

hahoc

14. 12. 2010 17:13
Re: notebook a japonska lokalizace:-)

AHA, tak uz jsem se to docetl, pisete na hotelovem notebooku, ovsem stale nechapu, proc jste si nedovezl radeji notebook svuj (ci od nekoho nepujcil).

0 0
možnosti

ModroPlach

14. 12. 2010 16:46
A planujete ..

take vyrazit nekam ven z Tokya? Treba do Kamakury, ta neni daleko. Japonsko neni jen Tokyo.. A nezapomente si dat Ramen, kdyztak si nechte od recepcniho poradit kde je pobliz nejaka restaurace, urcite tam bude :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 15,81
  • Průměrná čtenost 1152x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.