Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Martin Faltyn

15. 12. 2010 16:29
K osani blogu na vysvetlenou.

Netusite v jak strasnych podminkach to tady potim cele.

Jednak jsem utahany za cely den jako blbec po celodenni turistice a to je jeste slabe slovo.

Jednak se s klapkami na japonskem notebooku ne a ne szit. Navic kazdou chvili se to pri nejake chybe v psani prepne do "japonstiny".

Pak take to komplikuje editace fotek timhle suntem http://www.online-image-editor.com/index.cfm ale lepsi jsem nemel cas, chut a energii hledat. Na NB se nic instalovat nesmi.

A nakonec redakcni system iDnes blogu tomu take nepomaha. Vse trva dlouho, o vkladani a zarovnavani textu versus obrazky by se daly napsat legendy... Vysledek potim o dobrou hodinu dele nez bych to delal doma. O nervech nemluve; uz jsem tu jednou NB pretizil a vse zbuchlo. Parada. Dnesni clanek z 15/12 mi trval 2 hodiny! Tak tolik na vysvetlenou. ;-)

0 0
možnosti
M

ModroPlach

16. 12. 2010 1:15
Re: K osani blogu na vysvetlenou.

No to ano, myslim ze tohle litani se dlouho vydrzet neda, max. 14 dnu a to jeste s prestavkami. A ocenuji vas ze i pres jiste potize pisete svuj blog "v realnem case", je hezke vedet ze to prozivate prave ted :). Jinak ty nudle s masem co jste mel byl prave ramen, tohle byl takovy jen na hlad, ale jsou mnohem lepsi s lepsim vyvarem (co se dela 10 hodin) a ten je na hlad i na chut :). No nejspsi jste ted na ceste do DisneyLandu - have a fun :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,42
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.