Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vohorelej_ strom

16. 12. 2010 2:37
Pane Martine, fakt výtka

Zlobte se na mně, nebo ne ale ta diakritika tam fakt chybí. Tatam je doba kdy pc Atari ovládali svět. Jste blogař, tudíž vám není cizí rozložení české klávesnice, stačí si jen navolit. Pochopil jsem, že píšete z japonského notebooku. Tak tohle mi makovice fakt nebere, vyděláte a našetříte si svou prací na tuhle cestu, (nezávidím, ale asi bych na ni v tuhle chvíli neměl prostředky) a pak nemáte svůj "noťas" a příspěvky píšete na tom, co se vám cestou vyskytne? Jinak dnes mobil dělá príma koukatelný fotky, tak já nevím, asi jsem nenavštívil Tokyo. Přesto gratuluju k cestě a fandím. Marek

0 0
možnosti

Martin Faltyn

16. 12. 2010 11:20
Re: Pane Martine, fakt výtka

Dobry den. DIakritika tam fakt nechybi, to je sila zvyku a chteni cist. Uz jsem dostatecne v diskusich popsal proc notebok sebou ne:  takze ciste pro Vas.

1. Kazdy rozpocet se musi nekde zastavit, na urovni cena/vykon.

2. je to kram, ktey musi clovek tahat

3. nemam pro nej dalsi vyuziti

4. nechci si jej ani pujcovat, viz bod 2 ;-) Tak se s tim smirte a diky za fandeni. Zitra letim domu, tak co blbnout kvuli 5 dnum.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 15,80
  • Průměrná čtenost 1152x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.