Diskuse
Když doma vaří muž II.
Děkujeme za pochopení.
markyz.Gero
jen mi nedošlo
proč ta majonéza, chuť těžko může dodat a převzít a matlat omáčku které je určena ke studené konzumaci na maso v průběhu pečení je poněkud nelogické ergo když tím zničíme jednu z nejlepších chutí na kuřeti a to křupavou kůrku
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
Re: jen mi nedošlo
taky si všimněte na fotkách, že žádná kůrčička není. Přitom ta kuřátka babátka jsou tak skvělá! Když si vzpomenu, jak jsem je vytáhl z trouby, ty roztomilé zlaťoučké pucky... Dal jsem každé na velikánský talíř k hromádce šťouchaných brambor s pažitkou, pro barvu ještě cherry rajčátka, chvilku taky pečená v troubě, a takový mišmaš z pečených švestek... Jo, podařilo se mi najít ten recept, držel jsem se ho přesně a výsledek se dostavil http://alenkyfood.blog.cz/0804/jarni-kuratka. A teď to porovnejte s tímhle kazisvětem
Alan Lulanec and Mety-Hoo Band
nejlepší hláška je
"vyhněte se již hotové průmyslové světlé jíšce, zanechává pachuť" - Co potom zanechává omáčka z polívky z pytliku?
isabell
Re: nejlepší hláška je
Ta rovnou ničí chuťový buňky, tudíž po pachuti ani památky
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
Re: no coment
leda jako námět na reportáž do nějakýho pořadu o zločinech, úchylech nebo o záhadách tohoto a jiných světů
liason
Obdivuji Váš trávicí systém,
já to pozřít, tak mám zaděláno na žlučníkový záchvat.
A ještě taková malá drobná rada zcela zdarma - ne všechno, co vedle sebe najdeme v ledničce nebo špajzu, je nutné kombinovat a plácat dohromady, méně je někdy více.
Vjačeslav Kotenočkin
Vasko, je to bratr.
Odkaz je na základně. Včetně fotografování.
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
Re: Vasko, je to bratr.
a máme jasno Na základně to proberem k večeru, ten prohlížeč v mobilu mi FB zobrazuje idiotsky, tak až od domácího krbu
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
Když doma vaří muž II.
= se "Když vaří chlap". Ergo Faltýn = Kroupa II. I tím nesmyslným argumentem: "Děkuji zejména všem odpůrcům tohoto receptu,že jej sami zkusili a pak teprve sepsuli."
Pane Faltýne, fakt nebudu zkoušet na nebohý baby kuřátko lejt polívku z pytlíku a belík majonézy (viz ta odpudivá fotka na závěr), zrovna jako nebudu sám zkoušet lejt vodu do kyseliny nebo olizovat za mrazů kovové předměty, abych zjistil, že tudy cesta nevede.
PS: Estragon není jedna z nejaromatičtějších bylin, co "bývala", ale naštěstí pořád "je". V kuchyních, kde se umí vařit a kde se lidi nechlubí tím, že koupili pytlík s nějakou směsí.
Vjačeslav Kotenočkin
Re: Když doma vaří muž II.
Kolego - mrkněte na první díl - Faltýn musí být ztracený bratr Kroupy!
markyz.Gero
a zvláště
bramborové rosti pečené v troubě je nádhera, Švýcaři jako tvůrci tohoto jídla by se sice osypali hrůzou ale asi jim chybí kreativita autora
Martin Faltyn
Děkuji zejména všem odpůrcům tohoto receptu,
že jej sami zkusili a pak teprve sepsuli.
Vážení a milí, až zase budete jednou plácat ta vaše moudra o pečených kuřatech s nádivkou (estragon je jedna z nejaromatičtějíších bylin, co bývala - takže k ní už toho chuťově moc, chytrolíni, nepřidáte), tak si uvědomte jednu věc:
až budu chtít někomu doporučit klasické recepty, tak mu řeknu, ať si na to koupí kuchařku a nehledá inspiraci na blogu. Jednoduché a prosté, milý Watsone.
P.S.: Pokud máte výhrady k žampionové omáčce ze sáčku, přeci jsem napsal i "náhradu" z přírodních surovin, že? Stačí trochu číst a přemýšlet. Ale to už bych chtěl od většiny diskutujících asi opravdu moc.
A pro ostatní: nebojte se, vařil jsem a vařím!Rozhodně si nedám znechutit jídlo nějakými mudrlanty, kteří znají recepty tak maximálně z Rettigové nebo J.A.Fialové.
tango na třech hodinách
Re: Děkuji zejména všem odpůrcům tohoto receptu,
Znechutit se určitě nenechávejte. I ten mimibazar se někdy okouká a je třeba stále nových Mistrů.
Martin Faltyn
Re: To
Stačí si přečíst, proč je ten objekt na prvním foto černý, a mimochodem to není kuře, ale kachní stehýnko
Vaska Trubačev a jeho kamarádi
že si nedáte pokoj
Posypat baby kuřátko prefabrikovanou směsí, to je fakt "recept"! Takhle zničit tak dobrou věc. Jarní kuřátka se pečou na bylinkách a s různými nádivkami, takhle si pečte prasečí hlavu! Lidi, když neumíte vařit a potřebujete k tomu "směsi koření" nebo pytlíky, podravky a podobný kraviny, PROČ proboha uveřejňujete podobný blogy? Kroupa, Čiháková, Barešová... jeden jako druhej. Podívejte se na Aničku Grosmanovou, tak má vypadat blog o vaření, vy píšete o tom, jak znehodnotit suroviny.
- Počet článků 1308
- Celková karma 15,94
- Průměrná čtenost 1151x
Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.
P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.
Seznam rubrik
- Když doma vaří muž
- Tokyo
- Kočičiny
- Osobní
- Zařazené
- Stojí za to
- Zoon Politikon
- Nezařazené
- Cestovatelské nálady
- Drobné postřehy,ne celý článek