Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mejdlíčko, turecký med, pendreky, gumoví hadi, bonbony které voněly po fialkách a jako bonus nugátová čokoláda za dvě kačky, ta byla.

Toto byly ty nejlacinější lahůdky na trhu, ale kam se na ně hrabou ty dnešní, prý z nejlepších ingrediencí.

Tak tu sedím, křoupu trubičku za 14 kaček, která je zasněžená jen na koncích, protože uvnitř je vykradená jako tunel Blanka, drobí se mi na talířek a já nostalgicky vzpomínám na tu za kačku, měkoučkou, nadýchanou, plnou sněhu, která mi vždy zaplácala pusu od ucha k uchu.

3 0
možnosti
MK

M75i47l78a91n 63K66e59s15l

13. 3. 2016 15:20

Jeden výživový poradce radil-neštudujte kolik éček co má a kde to vyrobili. Čas,který tím ušetříte věnujte procházkám na čerstvém vzduchu, budete na tom lépe.Sleduji jen cenu.Mám oči,čich a chuť,když mi to vyhovuje a neroztrhne zadek ,tak to příště koupím zase.Pracujte,pohybujte se.Za raného kapitalismu se říkalo- soulož je chlebem chudých,proto prý měli chudí více dětí.Možná,že proto byli také, jak říkal pan Menšík, čipernější.Strava za všechny prachy nemusí být vždy tím nejsprávnějším řešením.

1 0
možnosti
PU

P95e47t71r 80U88h35e47r

13. 3. 2016 14:17

Vůbec nevím, o jaké skokovém zdražení mluvíte...8-o

0 0
možnosti
Foto

Martine máte rect, je to tak! .........a už ty články o zdravém životě nebudu číst!!!Já jsem si říkala, že jsme dnes dva měli podobnou myšlenku a Vy jste takhle rychlej, to jste dobrej R^ Já píšu blog několik hodin a poté dalších x hodin opravuju a nakonec tam mám stejně nějakou chybu;-D Jen nejsem Kateřina, ale Karla, ale to neva, když je tam odkaz na blog ;-) Děkuju!

1 0
možnosti

Souhlas. Mě ještě bavily rady diskutujících, však si jeďte nakoupit někam jinam, dokonce doporučovali přesně kam, tam mají lepší uzeninu (zdravější zeleninu...), kdo vám za to může že jste líná udělat něco pro svoje zdraví... Kolem mě deset obchodů a já budu jezdit stovky kilometrů za lepšími potravinami, a kdoví jestli skutečně lepšími. I s tím zdražením máte pravdu, ale nevím, o kolik procent, tohle už jsem dávno přestala sledovat.

1 0
možnosti
Foto

Náhodou ta vejce z Polska jsou jedním ze základních kamenů úspěšnosti naší prosperující ekonomiky, protože naše vejce česká se naopak vozí zase do Polska. Zaměstnají se přitom v obou státech ve skladech řidiči VZV (vysokozdvižných vozíků), potom kamionů, vybere se mýto, zničí se naše i polské dálnice - aby mohly být za miliardy opraveny a všichni, (kromě té v článku zmiňované značně natvrdlé paní, která to vážně vůbec nechápe), jsou všichni spokojeni...;-D

6 0
možnosti
Foto

Až tu paní zas potkám, já ji odkážu sem, aby si to přečetla. Oba asi ale tušíme, že jí to moc nepomůže...

2 0
možnosti
Foto

A k té zdravé stravě nezapomeňte všechny "nezbytné" potravní doplňky. Budete mít denně víc tablet jak průměrný senior.;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 15,81
  • Průměrná čtenost 1152x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.