Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Tak ty trapny kecy o duchodcich me vzdycky nazvednou. Maji jiny spotrebni kos nez mladi. Potraviny tvori jejich podstatnou cast a tak se nedivte, ze pri jejich nizkych a za Kalouska nevalorizovanych duchodech jdou po slevach hlavne u trvanlivych potravinach.

0 0
možnosti
RP

Nesmíte se na ty důchodkyně tak soustředit;-D jistě je v obchodech i jiná generace.To víte chtějí ty koledniky dobře pohostit jak to je zvykem...R^Tak to chce příště změnu...v našem oblibenem Lidlu zboží plno, vše v pohodě...

1 0
možnosti
Foto

Copak, já se soustřeďuji na všechny generace... Ale tentokrát to opravdu byla invaze. :-) Koneckonců, já sám budu brzy důchodce, tak si to mohu dovolit.

No a motivací bylo skutečně kočičí žrádlo. Ne nadarmo se přitom říká "mlsný korari jazýček". Lidl má např. jen tři druhy v nabídce a jen vaničky. To by se za chvíli přejedlo i Vám, takový výběr.

Bohužel, patřím mezi ty "dochodce", u nichž zvířecí miláček bude jíst maso a sami budou žužlat suchý rohlík. ;-)

3 0
možnosti
Foto

Člověče vy máte zážitky.

Asi žiju v nějakém paralelním světě, protože když já byl v pátek ráno nakupovat, tak v mém hypersupermarketu nebyla skoro ani noha a zboží bylo dost. Včera ráno jsem zašel na farmářské trhy a tam jsem se pomalu bál, že jsem přišel v jiný den než když je otevřeno. Skoro ani noha a jen polovina prodejců.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji.

To víte, každého z nás potkávají v životě občejné neobyčejnosti. Pak už je to jen o tom, umět tyto věci vidět a v případě "psavců" je umět i zpracovat.

A to jsem fakt jestě krátil, aby byl článek délkou aspoň trochu únosný. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,42
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.