Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ČT dělá svou práci kvalitně - viz potvrzené uznání od pánů Ovčáčka a Veleby ! Stejně je to sranda, kdy absolvent biskupského gymnázia si notuje s tajemníkem OV KSČ. Pak Veleba je kuriozitou kuriozity - Před r. 1989 se na obsah vysílání nadávalo - On nadává i po něm ! ... ČT není bez chyb - kritizovat možno - nutno ... :-)

0 0
možnosti

Mám LEd televizi ale když se budu dívat na ČT tak je zbytečná, samé staré filmy a ještě černobílé.

0 0
možnosti

na příkladu volby staronového ředitele ČT, jako jednom z celé řady, lze dokladovat, jaký je rozdíl mezi dobou, kdy se nesmělo mluvit a psát a dneškem, kdy můžeme kafrat všichni, ale je nám to platné jako těm, co museli držet hubu

0 0
možnosti

J70a44r11a 65R20a40n62k

27. 4. 2017 4:00

Zvlastni.....drive jste psal pouze blogy z cestovani s Vasim mladsim pritelem;-)

0 0
možnosti
Foto

To jste, milostivá, z mých více jak 700 blogů toho přečetla hodně málo.;-)

0 0
možnosti

L32e43o 20W76o14l92f

26. 4. 2017 21:43

Chápu, rád byste si zase fouknul. A s Dvořákem to asi nepůjde. Otázkou je, kde je

chyba?;-)

2 0
možnosti
Foto

Milý pane, (a Matuško, jakož i Rank) já dělám pouze s profesionály. O nějakém "fouknutí" za daného stavu nemůže být ani řeči.

Ostatně, píši o mladých, že nemají šanci se prosadit. To musíte umět lépe číst a ne nechávat průchod své jedovaté zášti. O ničem jiném vaše poznámka ani ty plusy nejsou... ;-D

0 0
možnosti

Z toho mi plyne, že čas se jakoby zastaví, a čt bude pořád stejná a ještě horší. Popravdě, už jsem nad nimi zlomil hůlku. využívám čt24 - když dojde k nějakému teroru, jsou rychlí. na čt2 byly zajímavé krimi-seriály, čtsport dá občas dobrý zápas ve fotbale....to bude tak asi všechno. Na Moravce, Fokus už se dlouho nedívám. Ale to jim asi nevadí, že jim klesá sledovatnost. Prachy dostávají ze zákona a místa jsou jistá. Rád jsem tam pracoval, byly to hezké tři roky, takové socialistické.

2 0
možnosti
Foto

Tak tak... a kdo nedrží basu, je odejit.

ČT jen dokazuje pravidlo "každý je nahraditený a kým,je úplně jedno".

0 0
možnosti

;-O Bůh s námi a zlý pryč,co jiného dodat jenom to,že nás čeká zdražení poplatků pro Čt...

2 0
možnosti

M68a32r67t64i57n 68R82a88m

27. 4. 2017 11:02

Včera ve svém vystoupení po znovuzvolení sliboval staronový ředitel Dvořák, že po dobu jeho mandátu zdražovat poplatky nebude.

Ale věř tomu, co je v ČT, člověče...

0 0
možnosti

máte stopro pravdu, jako velkej důkaz je to, že snad jedinej novej pořad dostal za Dvořáka už normalizační přeborník Jan Pokorný, kterej to navíc řídí přes Radiožurnál - tak fest by to nedrželi ani komáři, kdyby nedošlo k hadráku;-D

1 0
možnosti

Pro mnohého diváka není dobrou zprávou, že ve funkci ředitele ČT nedošlo ke změně. Toto veřejnoprávní médium se profilovalo jako převodní páka toho horšího, co vláda a Brusel produkují hlavně v oblasti manipulace veřejným míněním, jinými slovy - ČT se stala důležitou hlásnou troubou neomarxizmu, což mi vadí. Že to nijak nekoresponduje s míněním občanů, nikoho nezajímá a proč by také zajímat mělo, když proti vůli diváka má o své finanční zdroje postaráno?

10 3
možnosti

Máte pravdu. Ale posunul bych to hodnocení o jednu úroveň výše. Nejedná se pouze o hlásnou troubu, podle mě je to mistrně vedená propaganda. Mnoho lidí se domnívá že se v ČT nedozví pravdu, či dokonce že lžou, a přesto jsou tito lidé dokonale ovlivněni. Prostě sen.

A co se týče těch poplatků, ty jsou podle mě vybírány neoprávněně. Základem by mělo být poskytování objektivního a pravdivého zpravodajství. Což se v žádném případě neděje. Všechny ostatní činnosti jsou sekundární. Tu základní službu poplatník nedostane. Takže když nedostane zboží, tak nemusí zaplatit. Ale bohužel to je, až na vzácné výjimky, lidem fuk. Jednotlivec nemá šanci uspět. Muselo by se vzbouřit najednou alespoň milion poplatníků A k tomu nikdy nedojde.

Viděl jste někdy pravdivou reportáž o multikulturní proměně Švédska, Německa, Francie ...? Viděl jste reportáž o stávce francouzských policistů? Viděl jste někdy reportáž o spolupráci neziskovek s africkými pašeráky a italskou mafií při dovozu afrických osadníků pod záštitou FRONTEXU? Viděl jste reportáž o znásilňovací epidemii v Notinghamu, Birminghamu, nebo třeba ve Švédsku? O NO-GO zónách, o islamizaci školství, o vzrůstající kriminalitě, o zániku evropské kultury ....?

ČT je kat, který nás vede na šibenici a nechává si za to slušně zaplatit.

4 2
možnosti
Foto

CNN sem rovnou mohla dosadit svého přímého zástupce a nemusela zde mít prostředníka.

6 0
možnosti
Foto

Tak proč jste se do konkurzu nepřihlásil sám? Rada by nad vaší skvělou koncepcí jistě sedla na zadek. A řeči o tom, že je vše domluvené předem, si nechte od cesty. To jsou obvyklé řeči všech, co umí jen kritizovat a když přijde na věc, není o nich slyšet. Anebo nám vypracujte a ukažte svoji představu o fungování ČT - jak hodláte naplnit zákon o ČT, jak zajistit její financování. Jinak jste jen mluvka.

7 2
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,18
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.