Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pozdrav pánbůh, velebnosti,

na čertoviny našich českých čertů se těším. Když se točí v mém krásném kraji, když režíruje pan Troška, a když velebníček bude ve vašem podání - tak z toho nutně musí vzniknout krásný film. :-)

Těším se na další blog

1 0
možnosti
Foto

Možná tedy jednu rozvětvenou shrnující odpověď.

Jsem rád, že jsem mohl některé přítomné potěšit drobty ze zákulisí, protože to opravdu nikde jinde neuvidíte. Jedině pokud byste byli sami aktéry filmování.V

Přítomným, kteří mají najmě umělecké výtky, aniž by si viděli do úst natožpak viděli hotový film, ale zato již vědí jaká to bude hrůza, mohu říci:

Film stojí především peníze. Nasbírejte 30 milionů, napište umělecký scénář dle vašich představ a Zdeněk Troška vám to natočí jako skutečně vysoké umění - o tom nepochybujte. Ani nestačíte zavřít ta vaše nevymáchaná ústa.

Já bych pro svůj umělecký film o křížové výpravě potřeboval asi tak jednou tolik.

Tak šup šup... namísto planých řečí a pomluv, koukejte sebou pohnout, shánějte milinony, ať máme konečně film který vám bude líbit.

Protože, jak známo, kdo platí, poroučí. ;-) Opačně to nikdy nebylo, paní Jandová.

A nakonec: Chaplinovy filmy byly vrstevníky rovněž zatracovány a považovány za pokleslou zábavu. Dneska je to klasika. Aspoň, že Trošku, vážení kverulanti, neosočujete z levičáctví a propagace komunismu, jak to vám podobní vytýkali chudákovi Chaplinovi.

To je celé.

3 1
možnosti

Dobře jsem si pocetla a už se na vás, Martine, tesim:-)

3 0
možnosti
Foto

To bude určitě veledílo, když spojí své síly takoví Umělci :-/ Jak znám Trošku, tak bude chtít vykreslit církev v co nejhorším světle. Takže se ani nedivím, že obsadil vás.

1 1
možnosti
Foto

Troška je skvělý režisér, i když se někteří, rádoby intelektuálové, nad jeho filmy ušklíbají. Hlavní slovo má ale vždy divák a ne namyšlený kritik.

2 1
možnosti
Foto

Když u vás je každý, kdo - jako vy - nehýká nadšením u Kameňáků "rádoby intelektuál" :-/

1 1
možnosti

Z. Troška je nepochybně zajímavý člověk. Vzdělanec, mj. identická škola jako J.Voskovec, Francie. Z mého pohledu. (z mého), pak ovšem produkuje sobě - Absolutní, až podprahové ptákoviny. On o tom kdesi mluvil, je si vědom - kdyby točil "Řádnou tvorbu", tak by neuspěl. Ten vědomý rozpor považuji i za zajímavý - Jste ochoten k tomu sdělil něco bližšího ? ... Každopádně díky za zajímavý článek + foto ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Ty "ptákoviny" jsou řádnou tvorbou. Protože na ně lidi chodí, baví se, dají vydělat a v TV je reprizuje.

To, čemu se říká "řádna tvorba" je vétšinou multikulti agitka a stojí za starou belu.

3 1
možnosti
Foto

Moc pěkný článeček. R^ Se zájmem jsem nakoukl do "zákulisí" natáčení.

8 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS