Diskuse

Trump v Paříži a vysoká aktivita klíšťat - v České televizi

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nojo, chybí tam kvalitní filmy od slavného režiséra Martina Faltýna :-/;-D

5 7
možnosti
Foto

No, tak to zvorali, není to poprvé, ale co to má společného s 'pražskou kavárnou', to opravdu nevím.

6 1
možnosti
Foto

Velmi mnoho, protože ČT je, nejpozději od dob tzv. televizní krize pražskou kavárnou ovládána, i když se ta kavárna tak ještě nejmenovala.

3 5
možnosti

Chudák Kručinská se mohla propadnout studem.

1 0
možnosti
Foto

...za co všechno ti "kavárníci" nemohou - to vypadá spíš na "zemanovskou" obsesi; možná by nebylo od věci ukázat "světu", jak takový skutečný kavárenský povaleč a samozvanec vypadá - tedy díky za námět;-D

12 1
možnosti

J95a77n 64D82v24o20ř36á57k

13. 7. 2017 17:07

Takové trochu srovnatelné věci se stávaly v ČST i před listopadem 89. Vzpomínám si, jak jeden z řečníků ve zprávách "dostal" jmenovku, kde všechno bylo v pořádku , i to, že je předsedou Výboru KSČ , ovšem v podniku ČKD FRAKCE. Mělo být TRAKCE. To byl vskutku malér, frakce bylo něco jako zakázané slovo, tím spíš za normalizace.

Nakonec to odskákal "pouze" finančním postihem grafik, který tehdy vyráběl titulky tak, že lepil na černé čtvrtky bílá písmena. A přehlédl se, a všichni další taky. Jméno souhlasilo, tak co... Ale kdo to nepřehlédl, byl vedoucí tajemník KSČ v Praze Kapek, dřívější gen. ředitel ČKD. A zavolal ředitele televize Zelenku, jestlipak ví, že ve zprávách byla chyba. Nevěděl, vzápětí však už ano.

Kapek však nebyl tak strašný ras, jak se o něm mluvilo, a pro lidi práce - a grafik se živil rukama - měl slabost, takže "sabotážní" protistranický akt z té frakce neudělal. Všichni si odechli - včetně ředitele, šéfredaktora, vedoucího vydání, režiséra, produkčního...

3 0
možnosti
Foto

Děkuji za zajímavou vzpomínku. R^

0 0
možnosti