- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Martine..., lahodny margarin??? to opravdu existuje?
a proc si neletel taky???
V práci už na mne nevybylo potřebné volno, Marku. Ale děkuji za optání.
Zdravím, Martine, gratuluji k přípravě sendvičů. Problém mám ovšem s větou o chlebu, kdy píšeš: Pěkně z kulatého pecnu, žádná šumava. Asi se to změnilo, ale za mého mládí existoval jen jeden kulatý pecen, a to byla právě šumava. Pokud si vzpomínám, tak ta patřila k tomu nejlepšímu na pekařském chlebovém trhu, dražší snad byla jen "vejražka". Dneska se druhy chleba již nezabývám a pokud jsem donucen ho koupit, tak k nevelké radosti své paní preferuju ten zabalený a předem nakrájený.
Máš pravdu Aleši; nicméně já to beru podle poslední "asociace". kdy jsem kupoval šumavu a byl to podlouhlý chléb...
Poctivy krajic chutneho ceskeho chleba uz davno neexistuje. Hodi se leda tak na topinky opecene na sadle posolene a natrene cesnekem.
Toast, koupil jsem si nedavno cosi podivneho s nazvem Bohemia Toast. Dodnes nedokazu identifikovat z jakych umelych hmot byl varoben.
Ale ted jsem si privezl Pry Babisuv Golden toast, mohu doporucit.
Porad nemohu pochopit ta vycestovavsi, kdyz na otazku redaktoru po cem se vam nejvic styskalo odpovidaji po ceskem chlebu.
musel byste, Vladimire, zit delsi cas nekde mimo...a pak byste videl, jak by se Vam po ceskym dobrym chlebu stejskalo
a jeste neco: od Babise nic nekupuju, protoze ho nechci podporovat..., ale priznam, ze toho lituju v pripade syru Olmin - ten se jim moc poved... ale nekupuju