Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naatesti jsem teto frasky usetren. Volte sikazdej koho chcete, ale hlavne pak nenarikejte. Budete mit toho, koho ste si zvolili. Po zasluze.

0 0
možnosti

Ja bych nerekl "ovar", ja bych to nazval "Odvar"!!

2 0
možnosti
Foto

I mně se oba nelíbí, ale invalidní Zeman je aspoň názorově zřetelný. Drahoš je chudinka ovládaná okolím. Nejdříve podepsal vlastizrádnou výzvu aby proti sobě nepopudil vědeckou obec a teď stahuje králíky, sedá do kabiny traktoru, hází lopatou a dělá vše co mu jeho "američtí" poradci radí. Dělá to dojem, že to budou ti samí, kteří radili ČSSD.

3 0
možnosti

K jidlu oboje, hezky poporade, k volbam ani jedno. Tentokrat necham na narodu, at rozhodne za me a prisaham, ze se vzdavam moznosti kritizovat pristi volebni obdobi viteze voleb, kdyz jsem nemel chut mu to natrit uz ve volbe.

1 0
možnosti
Foto

Možná, že by bylo přesnější přemýšlet o volbě mezi Ovarem a Fikusem. V každém případě se mi zdá býti Ovar stravitelnějším. A hlavně už to bude s ním naposled. Pan Drahoš může počkat.

2 2
možnosti

jednou stacilo - tedy, jak komu...

5 0
možnosti

za me Drahos, Martine

volba jasna

4 1
možnosti

Vepřové nejím a želé také nemusím. Dnes si dám na oběd smažený sýr, bramborovou kaši a k tomu nejaký dobrý a zdravý salátek.

2 0
možnosti
Foto

J16a27k15u64b 31R35o16t79h

21. 1. 2018 9:16

Můžete mi laskavě sdělit, na které že VŠ se prof. Drahošovi říká želé? Zatím jsem to slyšel či četl pouze od lidí, kteří na jakékoliv VŠ tak maximálně uklízejí špinavé hajzlíky. 8-o

5 6
možnosti
Foto

Je zkrátka pravdou, že do druhého kola se DrSc. Drahoš se promlčel. A hlavně by mě zajímalo, za jakou vědeckou monografii ten titul, s nímž se chlubil na volebním lístku jako páv, získal. V Národní knihovně se ten skvost nevyskytuje.

2 3
možnosti

V centru s pomoci alzheimerovou nemocí jsem některým pacientům popisoval politickou situaci a vždy se smáli, že se Zemanovi říká "ovar".Nejsem příznivcem ani želého, ani Zemana, ale jde o jiné priority a čistý pragmatismus a proto volím Zemana, který má názor, želé jenom papouškuje to, co má předepsané.Minule jsem nevolil vůbec, letos je to ovšem tak vyhrocené, že už jenom kvůli té nenávisti vůči "ovarovi" ten svůj hlas mu dám. Hezký den a přeji.

10 1
možnosti
Foto

J81a39k50u46b 89R93o42t53h

21. 1. 2018 9:18

Jsem dalek tomu přesvědčovat vás o jiné volbě. Zjistil jsem ale, že ono Želé a přívlastky k němu používají jen lidé, kteří se vůbec neobtěžovali někdy číst či poslouchat to, co prof. Drahoš říká. :-/

5 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS