Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zdravím, Martine, zaujal mě úvod. Zkusil jsi někdy udělat míchaná vajíčka se sádlem? Je to úplně o něčem jiném a ta chuť je bezva. Ovšem tu chuť máme každý jinou, tak mi případně dej vědět.

0 0
možnosti
Foto

Aleši, sádlo, škvarky a jiné podobné pochutiny už nejím dávno... ale samozřejmě se pamatuji, jak nám babička dělala jídlo na "škvarkovém" sádle. Např. flíčky.

Jo, bejvávalo...

0 0
možnosti

Mám kliku. Klidně si mažu na chleba půl centimetrovou vrstvu másla, ač jsem dávno načal čtvrtou čtvrtinu životní stovky. My jsme měli chleba máslem mazaný tak, že prosvítaly dirky ve střídě. (Jistě - bylo to možné proto, že jediné chlazení byla čestvá vode, ve které máslo plavalo.) Takže žádné znechucení - vida, výhoda chudoby v lido-demo.

3 0
možnosti
Foto

Upřímně Vám na jednu stranu závidím...

Víte, u mne to bylo dáno tím, že babička měla před očima podvyživeného vnoučka (z mého dnešního pohledu jsem byl normální "živé dítě")... no a snažila se ho vykrmit. N8silně -a znáte, jak na takové úsilí děti reagují. Právě že někdy i doživotním traumatem.Takže vedle snídaně oběda a večeře jsem byl podrobován krmení dopolední a odpolední svačinou: no a to byly ty chleby s máslem!

Přeji Vám je! Vychutnejte si je! R^

:-)

1 0
možnosti
Foto

Super odlehčení po všech těch radách k volbám. Já tedy jím jen klasické nebo solené máslo a to tak, že ve ztuhlém stavu ukrajuju plátky.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,42
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.