Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak v diskuzích na hlavním webu iDnes se objevilo, že Pospíšil odešel proto, že na něj před Hradem čekal Moravec a Němcová zase proto, že jí někdo řekl, že do nedalekého obchodu přivezli čerstvé rohlíky. Spojení Němcová-rohlíky jsem nechápal, tak jsem to zadal do gůglu. A nestačil jsem se divit, co odkazů vypadlo. Ta dáma rozhodně není etalon morálky.

2 0
možnosti
JR

J83a31r30a 39R55a76n50k

9. 3. 2018 20:41

Zapadni media napsala pouze o pro ruskem a vulgarnim ceskem prezidentovi:

Anti-immigration Czech President Milos Zeman attacks press in ...

http://www.dw.com/en/anti...czech-president-milos-zeman-attacks...speech/a-42898017

1 day ago - Anti-immigration Czech President Milos Zeman attacks press in swearing in speech. The pro-Russian ... Jiri Drahos was his main election rival, a former head of the Czech Academy of Sciences who was decried, often in vulgar language, as an out-of-touch liberal. He earned 48.6 percent of the vote

1 1
možnosti

Tento nekritický obdiv k hulvátovi je ještě ubožejší než hulvát sám.

3 1
možnosti
OU
Foto

Nevím, co vám to víří v hlavě či kde to probíhá.

Ale s jistotou vím, kam by většina slušných lidí poslala vás.

4 1
možnosti
Foto

Jak rychle bylo zapomenuto nepřetržité kydání špíny, sprosté urážky a vyhrožování prezidentovi republiky po dobu 5 let, když se jim prezident postavil... Peheho nechutné úvahy o zdravotním stavu, Hřebejkovy výrazy hodné poslední hamburské námořnické putyky, neustálé okopávání ze strany rádoby demokratických stran jsou najednou nic, když byla dotčena slepičí čest soudružky Němcové. Kolorit sněmovny jménem Feri, úžasně inteligentní velmi mladý muž s obrovskými životními zkušenostmi uděluje národu moudra, aniž by se ještě dokázal zbavit dětského zlozvyku šťourání se prstem v rypáku. Zhrzená madam Pospíšil se půjde nejspíš vyplakat na ramenu svého drahého. Šaškárna. Zítra bude celý mediální prostor tohoto státu zahlcen emocionálními projevy bývalého ministra, bývalého předsedy a málem i bývalého poslance Kalouska, který se bude hluboce a rozechvěně bát o osud demokracie v ČR. Pokolikáté už? Počítá mu to někdo? Jak dalece jsou tyto opilecké žvásty reálně naplňovány a nesouvisí to spíše se šířením paniky? Vždyť panika se přeci zakazuje...

5 5
možnosti
Foto

Moc hezky sesumírováno.

3 5
možnosti
JS

V tomto případě je třeba říci,že důvod kritiky pana Zemana jsou jednak obavy o setrvání sátu v EU a NATO a příklon k Rusku.Což vadí cca 50% občanů.A právě proto nelze mlčet k této situaci a je zcela logické na to poukazovat.Myslím si,že dle včerejšího vyjádření premiéra k projevu prezidenta lze očekávat zajímavý vývoj další politické situace.

3 1
možnosti
SN

:-)......Nic, než výraz obdivu pro Vás! Donale napsáno ! R^R^R^

0 6
možnosti
VH

Jaké mediální splašky?

Ovšem věřící nikdy nesnášeli kritiku božstva (jinak by ani nebyli řádnými věřícími).

Mimochodem, jsem rád, že Vaše fotomontáž vyvrací fack splašky o tom, že poslanci TOP měli záměrně černé kravaty. Toto blbost opakuje řada Vašich spoluvěřících.

5 2
možnosti
Foto

Vždyť ta Pekarová hlásila, že půjdou ve smutečním. Přece si ke smutečnímu obleku nevezmu kravatu s medvídky,

2 2
možnosti
JS

J70a59n 87S16v75a40t10e86k

9. 3. 2018 8:56

Dopředu se omlouvám za některá slova, která možná mohou někomu hnout žlučí, ale tentokrát (po dalším neuvěřitelném osočování osob a organizací panem prezidentem během inaugurace) pohár přetekl...

Žil, byl kdysi v Československu prezident - prezident zapomnění.

A je-li snad někdo kandidátem na titul Prezident zapomnění II, pak je to právě náš velectěný pan prezident Zeman.

"Zapomnění" - to je přesně to, co by ideálně měla (aspoň na měsíc) udělat s panem prezidentem média. Prostě ho neosočovat, nepoukazovat na jeho vady... prostě ho ignorovat, ať si v Lánech lebedí, jak je mu libo. Nechme mu čas na hledání článků (nejprve od pana Peroutky a pak zoufalé hledání článků o něm samém, tj. o prezidentovi).

Sebestředný mstivý páprda jistě ocení, že o něm média nesdělí nic lživého, že o něm prostě nesdělí nic.

Máme prezidenta, jakého jsme si zvolili. Je prezidentem tvým i mým... a neuslyším-li o něm? - Žádná škoda. Aspoň bude ušetřeno duševní zdraví nás všech.

10 1
možnosti
Foto

A právě proto pojal svůj inaugurační projev tak jak ho pojal.

1 1
možnosti
MB

Miloš nemá chybu. Jako agronom a ZOO chovatel praví - Zasel jsem plevel, 6 měsíců od voleb mi vyrostl plevel, jsem z úrody - nepatrně nervozní ! V Ostravě řekl - Bakala je Hyena - a jel krajem dále. Jako stát, jsme hyeně nachystali misku, ona překvapivě vše požrala a taky šla dál. Nic sice neřeším - ale rád o tom mluvím ! Proč už to někteří, ani nejsou ochotni poslouchat ? ... :-)

6 1
možnosti
VH

To nebylo o Bakalovi. To bylo o Reflexu. Ten, ač není veřejnoprávní také neleze (nejen) Zemanovi kamsi.

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS