Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

"Miloš Zeman těmto umělcům peníze na film nedá, kdežto Česká televize ano". A kdo České televizi musí platit ale nesmí vědět jak s těmi penězi hospodaří?

Zeman na inauguraci pouze citoval zprávu jedné vys. školy. Netvrďte něco co není pravda.

3 1
možnosti
MS

Zeman pohovořil i na Českém lvu ? To jsem nevěděl. Díky za info. :-P

0 0
možnosti
DB

Nesdílím váš názor.podle mne je totiž obrovský rozdíl mezi vyjádřením zkušeného politika k politice a politickým událostem ve státě a vyjádřením v politice nezkušených herců filmařů a jim podobným..........

rozdíl je takový jako vyjádření zkušeného chirurga o operaci srdce a vyjádření uklízečky ke stejné operaci srdce..........

A skutečnost, že jistá a značně veliká část našich žurnalistů jen opakuje plytké fráze aniž by skutečně chápali podstatu čehokoliv v politice,, je bohužel také jen faktem.........

3 4
možnosti
FS

Pane Bartoši, silně, ale skutečně silně přeháníte! Nedělejte z prezidenta republiky nejlepšího a nejdokonalejšího znalce života, společnosti a všech lidí! Naopak tento pán je uzavřen ve své bublině již více jak 5 let a je obhospodařován po informační stránce naprosto neseriozní squadrou, které jde jen a jen za svými ekonomickými a mocenskými zájmy.

Asi nevíte, že většina i dosti známých umělců jsou majetkově hodně pod průměrem střední třídy, to nejsou lidi odtrženi od běžného života. Nedělejte z politiky svatý grál, který není schopen normálně vzdělaný a normálně pracující člověk pochopit a nedělejte z prezidenta nadčlověka, že jen on při své nekonečné moudrosti chápe politiku a život této země nejlépe! Dám vám dotaz: kdy naposledy mluvil pan prezident Zeman s normálními občany když je všeobecně známo, že na žádném náměstí a v žádné fabrice nedostane nepřipravený dotaz, všude se vybírají diskutující? Proč se bojí přijít do ČT diskutovat s nepříjemnými moderátory a maskuje to jakousi obavou z předpojatosti- jaká že je to předpojatost když ji může na místě rozbít a dokázat pravý opak? Jo v tv Barrandov tam to jde jinak, tam otázky připravuje Ovčáček.

3 2
možnosti
MV

... že zrovna ty, Martine, něco takovyho napíšeš, to by mě nenapadlo ani ve snu. Fakt ne. Škoda.

3 0
možnosti
Foto

Jen si to s tím Svěrákem vyřiďte, vy absolutní umělecká nulo.:-/:-)

4 14
možnosti
DB

opět přímo k věci madam..........jako obvykle......vy to opravdu neumíte jinak než komunikovat pomocí urážek...........

9 2
možnosti
PV

Ale prosim Vas, dotace prece vadi jen u AB ;-D. Proste pokrytectvi je u nas zakoreneno hluboko. Nicmene, kdyz to tak ctu, jsem rad, ze jsem byl obou primych prenosu usetren, vrchol trapnosti sice dosazen nebyl, ale uz jsme blizko.

4 0
možnosti
Foto

I24v65a64n 11M70a88r19e42k

12. 3. 2018 18:24

Karma p.Faltýne R^[>-] . . . . . . Jen "Pět vět" ? To tedy tomu moc nedali. ;-( Rv

6 2
možnosti
JR

Ti režiséři žijí z našich peněz, z poplatků. a přitom obhajují ten pravý kapitalismus, tzv. svobodný trh, atd. Je to odporné pokrytectví. Máme trh tak si sežeňte peníze jak chcete. Třerba vám dá nějaký bohatý člověk peníze nebo nějaká nadace ale ne z peněz daňových poplatníků, které pak jako voliče uráží. Dotace jsou dávky, bojují proti tzv. populismu a přitom jsou u cecíku. Něco odpornějšího jsem neviděl.

7 6
možnosti
KN

Člověče, už po několikáte tady píšete, že žijí z vašich peněz. Kolik vás osobně to stálo a jak jste tu újmu pocítil?

7 0
možnosti
JL

Možná si to v dnešní hodně polarizované době už ani neuvědomujeme, ale prezidentův inaugurační projev byl opravdu úděsnou ukázkou sebestředné samolibosti, žlučovitosti a nenávisti. V roce, který je pro naši stoletou republiku hned několikrát životně významný jsem opravdu (dokonce ani!) od Miloše Zemana nečekal, že se bude ve svém nástupním projevu tolik zabývat jen sám sebou, svými mindráky a politickými oponenty. Hodně lidí bylo z té předvedené duševní ubohosti otřeseno. Umělci vždy byli a jsou velmi citliví a vnímaví a proto reagují tak jak reagují, někdy příliš afektovaně a teatrálně. Je fakt, že na vyhlášení Českých lvů ty politické glosy a prohlášení přesáhly únosnou mez, ale na druhou stranu - bez té prvotní šokující "akce" bychom nebyli nedobrovolnými diváky takovýchto vypjatých reakcí.

11 6
možnosti
ZO

Umělci jsou velmi citliví? Viděla jsem Svěráka tak nenávistného, že se už nikdy nepodívám ani na jeden jeho film, protože ten proklamovaný "laskavý humor" je jen velká lež.

9 7
možnosti
Foto

Když jsem viděl, v jakém luxusu si žijí obzvláště režiséři závislí na penězovodu z ČT, pak tuto jejich akci plně chápu.

9 5
možnosti
PJ

P72e59t52r 50J37í32l82e69k

12. 3. 2018 16:40

Takoví Jandové...statisíce berou! A ta Zagorová...

16 3
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 15,81
  • Průměrná čtenost 1152x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.