Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Až bude výsledkem toho dialogu Trump-Putin to, že Rusko přestane strkat svůj nenechavý rypák do východní Ukrajiny a vrátí Krym (což je ovšem samozřejmě iluzorní představa), dám vám zapravdu. To, že třeba dnes Trump tvrdí, že podle něj Rusové do voleb v USA nezasahovali, má asi stejnou váhu, jako když Babiš tvrdí, že při financování Čapího hnízda k žádnému podvodu nedošlo. :-P

1 0
možnosti

To by ale na druhou stranu USA museli udělat stejné gesto, konkrétně přestat strkat rypák do Libye,Iráku či nyní do Sýrie v níž nemají též absolutně co dělat že.

1 0
možnosti

J67i86r75i 90B76o92r

17. 7. 2018 10:06

Vy jste se bál v 2.polovině dvacátého století že budete muset bojovat proti Rusům?:-)

0 0
možnosti

:-).......Dobře píšete ! Samozřejmě sledoval jsem podstatnou část svého důchodcovského času TV 24, ty komentáře, ev. někteří pozvaní hosté, úplně nešťastní z toho, že by snad svět mohl pokračovat v klidu dál. Řezníček....hluboké vrásky na čele, Kubal, (který kdysi udělal v TV rozhovor s Assadem, který se mi velmi líbil a divil jsem se, že to pustili), také ustaraný.

Večer.....,pozitivní Bašta a rusista Dvořák. Všechno špatně. Boj musí pokračovat! R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Máte velkou pravdu. Karma.

1 0
možnosti
Foto

A teď mě ještě napadlo. Vy jste od filmu a tak možná pamatujete možná francouzský možná německý film Jules a Jim. Tam byl ten konflikt, kdy jeden musí proti svému příteli střílet dobře zpracovaný.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,42
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.