Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Byli jsme u zámku jeho , ale ta rozlehlost budovy a vnitřních prostor nás odradila. Možná kdybychom byli ve Vídni delší dobu, odvážili bychom se. Navštěvuji raději galerie (obrazárny) a různá muzea než zámecké prostory. Životy slavných, a mocných mě až tak nezajímá... Ty jen občas. Ale díky za krásné fotografie a zajímavé povídání. R^;-)

0 0
možnosti

Ja si na zamku koupil odznak nasi starodavne R-U orlice a dodnes ji mam na cepici. Samozrejme, ze i ta cepice musi byt patricne dobova.

0 0
možnosti
Foto

Ahoj Martine, hezký blog i fotky. Ale kde jsi přišel na to, že Franta měl s Bětkou patnáct dětí? Byly jen čtyři, z toho tři holky...

0 0
možnosti

Máte pravdu, zrovna jsem to chtěla panu martinovi opravit ;-).....jinak pěkne počtení R^

0 0
možnosti

R^ Vídní se po 89 začínalo, pamatuji se jak jsme tam přijeli brzy ráno hromadným zájezdem, koukali do těch výloh s úžasnými věcmi a přepočítavali ceny kurzem.Rv A četli ty nadpisy o Češích... Ale teď už je fajn, že si návštěvu tam můžeme užívat jako běžní turisté.;-)

2 0
možnosti

Nojo, tenkrata jezdili Cesi nakupovat a "nakupovat" hlavne na Mariahilferstraße. Dobre, ze dnes se uz mohou podivat i na pamatky.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS