Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

u nas klid - zadny cingrlatka, svicky svitej i jindy - takze taky zadna zmena, cukrovi nevoni a prumerne uklizeno mame furt

to, ze se blizej vanoce poznavame jen podle toho, ze musime vic pritopit

mame klidny "adventni" dny, Martine

0 0
možnosti
Foto

Děkuji Marku, Tobě krásný advent i vánoce rovněž.

0 0
možnosti

U nás včera v podvečer se naštěstí podařilo rozsvícení na první pokus. R^

Ale vážně, je naprostou pravdou že co se týče vánoční výzdoby a to nejen zdaleka pouze výstavy, kostely, Bílý dům atd. ale především soukromé bydlení, tak v tomto na američany absolutně nikdo nemá.

0 0
možnosti
Foto

Že jste to Vy, takpřidámjeden vánoční postřeh z Ameriky: v tomkulturním centru mormonů měli několikero velkých vánočních primo stromů a každý byl monotématicky, ale zcela jinak, nazdoben.

Dodnes si vybavuji, jak jsem se potěšením díval na jeden z těch stromů - byl nazdobem velkými panenkami, v bílých šatičkách.

0 0
možnosti
Foto

Ano, vánoční náladu budeme mít takovou, jakou si ji sami uděláme. A měli bychom se také držet českých vánočních tradic - ne těch amerických - zaměřených na reklamu, komerci - kýč, laciná cingrlátka, efekty s blikajícími elektrickými žárovečkami a podobně." V Betlémě se narodil se Ježíšek, dítě chudých rodičů, matka ho položila na slámu do jesliček v chlévě, na nebi vyšla hvězda, která oznámila světu, že se narodil Spasitel. A všichni, chudí i bohatí spěchali aby ho přivítali a přinesli mu nějaké dary. A každý z nich přinesl to, co měl. to, co měl. "Třeba pecen chleba, však je mu ho třeba." Díky za článek, přeji Vám klidný acvent a krásné Vánoce. VR^

1 0
možnosti

A třeba Santa Clause namísto Ježíška že.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS