Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Z těch českých jsem neviděl žádný, z těch zahraničních Terror, vysílala ho AMC. Prvních pár dílů velmi dobrých, ale pak se to nějak rozplizlo. U Spáčilové mi vadí, že když píše o televizi, resp. (ne)poutá na víkendové programy, věnuje se jen českým ČT, Nově a Primě. Přitom dneska (aspoň doufám) má většina diváků přehršel dalších programů v češtině a málo z nich se v nich orientuje. Loni třeba běžela na AMC třetí řada amerického seriálu Fargo, fakt dost dobrý - a Mirka nic. Na tyhle věci bych upozorňoval, ne třeba psát pořád o Stardance či doktoru Martinovi. Ale zase při její vytíženosti jí to odpusťme. Ona má na tu "kulturu" finanční badget, což obnáší, že z něj poskytuje honoráře dalším autorům, logicky si tedy z onoho koláče nechá největší díl.

A rozdělení ankety na dny? Také logické. V rubrice musí přibýt několik článků denně, pokud by to udělala najednou, tak by se musela namáhat s psaním další recenze o strážmistru Topinkovi:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,20
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.