Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Co můžeš udělat hned, neodkládej na zítřek.

Co můžeš odložit hned, neodkládej na zítřek.

0 0
možnosti

I58v95a59n77a 56L46a65n67c69e

15. 6. 2019 12:05

Vy opravdu zasivate ponozky? Tato malickost me prekvapila ve vasem pekne napsanem bloguR^R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

R^;-) Ale ráno moudřejší večera. A nejni až tak problém po ránu dojít ke stejnému závěru. Třeba i tomu, že se na to, stejně jako včera, ... Soustředím?;-)

0 0
možnosti
Foto

No jo, každý z nás si občas rád zahřeší a i skutečně "neodkladnou " záležitost odloží "na jindy" s výmluvou "zítra je také den", "snad tolik nehoří" apod. U těch "odkladných" se nám to stává běžně, ale co se týká těch neodkladných"- nevím jak vy, já mám pak výčitky - špatné svědomí... Nakonec se tomu nevyhnu a udělat to stejně musím. A dnes pro to existuje těžko zapamatovatelné cizí slovo PROKRASTINACE... Snažme se tedy, abychom si vše "neprokrastinovali, " někdy i celý život, i ten má svůj řád. Každá fáze lidského života má svůj čas, a je v něm potřeba něco důležitého vykonat, naplnit ho... Pokud se tak nestane, pak "pozdě bycha honiti". Díky, pane Faltýne, za článek k zamyšlení. ;-)R^

1 0
možnosti

Hezký, Martine :-) ještě zasivate ponožky?

1 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 15,81
  • Průměrná čtenost 1152x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.