Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J74a85n 80H73a64r25v71a61n

16. 3. 2020 12:56

Médiím jde o čtenost - tedy o peníze. Dobrá zpráva = žádná zpráva, kdežto katastrofy miluji, i kdyby si je měly vymyslet.

Starší, kteří zažili socialismus, mají zkušenosti a filtrují informace. Mladí volí piráty ;-D

0 0
možnosti

Media naopak nesmí být opatrná, to je vlastně autocenzura, jakmile vycítí něco pod titulek na první stranu, tak po tom mají jít hlava nehlava.

Média musí přinášet objektivní a pravdivé (ověřené ) zprávy.

Media potřebují zasáhnout co nejširší veřejnost a tak píší o někom, o něčem co lidi znají. Zde platí nejvíc "sejde z očí, sejde z mysli", a také "nic není staršího, než včerejší noviny".

Šíření emocí je úlohou médií, úlohou politiků je emoce krotit, zvládat a nerozpoutávat. Sorry jako, to se taky Andymu moc nepovedlo.

1 0
možnosti

Jestli jste včera poslouchal tiskovou konferenci tak stupidni dotazy některých redaktorů jako např. v závěru redaktorky Primy odpovídaly jejich intelektu. Hamáček už málem vyletěl z kůže.

6 0
možnosti

Být Hamáčkem, tak praštím čepicí o zem a uraženě odcházím. Víte, jakou mu na vládě provedli prasárnu, schválili nový Statut Ústředního krizového štábu a vykopli ho z funkce předsedy, nevím proč to neřekl rovnou, když byl tázán. Zvláště když se Andy neomluvil za lež a zveřejnění osobních údajů nemocného. Jak by bylo vám, kdyby národ znal vaše nemoci.

1 0
možnosti
Foto

J31a47k95u35b 20R91o63t88h

16. 3. 2020 11:24

Takhle zacházet s informacemi jste se naučil v Moskvě? Vlastně, proč se ptám? Ano, tohle jste tam určitě brali.:-/

2 4
možnosti
Foto

Držte se beraních rohů ať nepadnete na zadek, pane chytrej, Jenom se směju. Nejodbornějším materiálem byla v té době kniha "Jak pracují média v Británii a BBC". - Ale vysvětlovat něco primitivovi od motorky je marný, je marný je marný. Naštěstí, v mých očích IQ motorkářů nesnižujete, protože jich pár znám a jsou to chytrý lidi.

2 1
možnosti

A19l45e79š 63N89o74v50á55k

16. 3. 2020 10:34

Albánský premiér Edi Rama:

"Myjte si ruce, neodcházejte z domova za zábavou, otevřete okna, co to jen jde, a chraňte se před médii!"

3 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,42
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.