Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem si nekoupil nic. Dokonce jsem nevytáhl paty z domu. Válel jsem se u bazénu s vychlazeným pivem a dnes tomu nebude jinak ;-D

0 0
možnosti
Foto

Abych pravdu řekla, tak jsem v posledních měsících zjistila, že je tolik věcí, které vlastně vůbec nepotřebuji, že vlastně momentálně netoužím po ničem, co bych si nutně potřebovala koupit. A pokud přece, tak určitě zavítám do knihkupectví, ale protože u nás žádné není, tak si to nechám na chvíli, až někam vyjedu. :-)

2 0
možnosti

Ja uz koupil,

rano v mlekarne maslo za €0,99.

1 0
možnosti
Foto

I79v18o 34C77i42l25i84c46h

10. 5. 2021 12:41

Já si počkám až opadnou fronty, které nesnáším a pak si půjdu koupit boty a kalhoty, které už akutně potřebuji. A nechám vyměnit baterku ve dvou hodinkách ve kterých za tu dobu stihla dojít. Jinak asi nic významného, nejsem vyloženě nakupovací typ.

1 0
možnosti

Já se chystám do antikvariátu. Mám jednu pěknou kuchařku, kterou dám zdarma a vypustím dceru mezi regály. Je skvělé cítit vůni knížek (respirátor si totiž nastavím dost lajdácky). Objednávali jsme si knížky přes internet, ale to není ono.

3 0
možnosti
Foto

Pane Faltýne, konečně si nechám odborně ostříhat vlasy a nechám si zarámovat obrázek. (Doufám). ;-)R^

1 0
možnosti

Davy se vrhnou a radostně vykoupí vše co je k dispo .......;-D;-D;-D

0 0
možnosti

A45l12e83š 10N10o38v53á55k

10. 5. 2021 9:33

nakupoval jsem až dosud všechno, bylo třeba. Takže se nic nemění.

2 0
možnosti
Foto

Chlape, děkuji za důležité INFO (informace pro neinformované)R^

0 0
možnosti

Moje oblíbená odpověď je - Koupil bych si nové levé oko a pravou plíci ! Abych lépe viděl a Sparty lépe chutnaly. Vážně, docela rád bych šel s rodinou ho hospody ! Oblíbená akce, oběd, pivo nehraje roli .

Osobně jsem ovšem zvědav. Jak budou vykompenzováni, malí čeští OSVČ ? Zejména se svými obchůdky ? Ti velicí - velkořetězcoví mohou po právu volat - "ČR, země nám zaslíbená" ! Opravdu, to je decimace českého živna + veškeré prachy z tržeb jsou z republiky ven ! ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Mně by se šiklo nové levé koleno. Ale ani v lékárně, ani ve zdravotnických pomůckách nemají.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1306
  • Celková karma 15,86
  • Průměrná čtenost 1153x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.