Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1) Termín, že něco platí od července, je podle mne jasný. Když tam není uveden konkrétní den, platí to prostě od prvního dne měsíce.

2) V tom "vyčerpávajícím" vysvětlení iDnes nevidím nic o cenách a chybí tam stejné vysvětlení, jak to je s placením České poště.

2 0
možnosti
Foto

Pan autor má očividně rád Babišpress, ale nemá rád Českou televizi. Co na tom, že neúplné byly tedy obě informace?

2 0
možnosti
Foto

P.S.: K titulku

Ani jedno z toho nemusí být pravda a domnívám se, že v tomto konkrétním případě opravdu není.

0 0
možnosti
Foto

TV nesleduji, tak nevím, co tam říkali. Jen se domnívám, že není v možnostech ŽÁDNÉ televize podávat o takovýchto změnách ucelené a komplexní informace, ostatně se tak nedělo NIKDY při výraznějších změnách v minulosti. Je věcí každého jednotlivce, jak se k těm změnám postaví. Já bych naopak kvitoval, že na tyto změny ČT upozornila - když na ní nadáváte tak předpokládám, že ostatní TV podaly informaci v podobě, která vám konvenuje.

0 0
možnosti
Foto

Ale neměla by tajit to, co je ve sdělení podstatné. S tím snad budete souhlasit.

0 1
možnosti
Foto

Není možné si těchto věcí nevšinout - a dějí se. A nejen v České televizi - často i v tisku. Anebo je to napsáno takovým způsobem, že se v tom obyčejný člověk nevyzná. A jak známo, "poloviční pravda je úplná lež." Stává se také v ČT, že tam dají nějaká autentický videozáznam s názorem nějakého politika, a když záznam opakují, podstatná část jeho sdělení tam chybí. Nepochybuji o tom, že je to není náhoda, ale úmysl. Naposled jsem si toho vžila u rozhovoru se státním žalobcem Pavlem Zemanem, kde hovořil o schůzce , kterou zorganizoval ministr Hamáček. A ceny České pošty? Horentně rostou. Za balíček do NL rozměru formátu A5 nes zaplatíte téměř 400 Kč. Po dobo totality jsem tam měsíc co měsíc posílala časopisy - napřed to stálo porto 15 Kč, později po zdražení 30 Kč, . (I když podléhal balíček cenzuře). Smutné, naše Česká pošto.

0 0
možnosti
Foto

Pardon - Za balík do NL rozměru formátu A3 nes zaplatíte téměř 400 Kč. Po dobo totality jsem tam měsíc co měsíc posílala...

0 0
možnosti

Nevím proč se zde mnozí navážíte do Martina, mám dvě vysvětlení, nemáte rádi Martina, milujete ČT.

Jestliže ČT poskytuje zprávy, tak by ty zprávy měly být úplné.

Jak prosté...

K nadpisu: Ani jedno ani druhé, pouze neprofesionálnost :-) můj názor.

1 3
možnosti

Proc bychom ho meli mit radi? My nejsme homosexualove.

0 0
možnosti

Srovnávat vysílání ČT s produkcí politické divize Agrofertu zvané iDnes je těžká podpásovka - televizní čas není libovolně nafukovací a reportáže vyčerpávajícími návody k použití nejsou, nebyly a být nemůžou. KAŽDÝ si to stejně pak ještě prostuduje někde z psaného textu. Na webu ČT to je samozřejmě správně a komplet a vy tady akorát skuhráte nesmysly.

https://bit.ly/3fv8BYv

4 4
možnosti
Foto

Netřískejte se mnou o slovy televizním čase. Dost jsem toho sám odvysílal.

Zamlčovat zásadní informace je chyba, ať si o tom vy myslíte co chcete.

A jde o informce, a ne o vaše patlání sem do toho Agrofertu. Ještě jste do toho zapomněl připatlat, čí je produkce ČT. ;-D

5 3
možnosti
Foto

Podat v tomto směru úplné informace, je povinností pošty, nikoliv ČT.

4 2
možnosti
Foto

Jenže ani ty informace, co podává ČT nesmějí být neúplné nebo zavádějící. Krom toho nejde o povinosti pouze pošty, ale o pravidla celního úřadu, které pošta spíše zneužívá.

A povinností pošty rozhodně není, podat informaci. že si to můžete vyřídit i bez ní. Přeci si nebude kazit kšeft.

Na jejich slavné celní poště jsem strávil nemálo času, tak vím dobře oč jde.

Když se v tom neorientujete, pane, tak raději nekomentujte.

2 3
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,42
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.