Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když Babiš seznamoval diváky s plány a záměry jeho vlády, vzápětí ČT vyzvala k vyjádření jeho oponenty, Kalouska, Fialu atd. Včera nás seznamovala nová vláda se svými plány a opozice pro ČT jakoby nebyla.

3 1
možnosti
RK

Jaká opozice? Žádná ještě není.

0 0
možnosti
PS

P67e30t16r 90S74k32á27l58a

4. 11. 2021 11:08

Nechci obhajovat dva posty navíc ale státní rozpočet to skutečně nijak významně neovlivní. Ve srovnání s pěti tisíci každému důchodci nebo snížením DPH na energie.

3 2
možnosti
MV

Končící vláda šetřila (hlavně před volbami) jak? Nechci vypisovat všechna ta populistická rozhazování peněz čerpaných navíc z dluhu. Ale chápu, ne každý je spokojený s výsledky voleb. Vyčistit trn Augbsbisuv chlév bude velmi těžké.

3 1
možnosti
LH

A Vy si snad opravdu myslíte, že tato nová koalice má ambice cosi čistit?

2 1
možnosti

Hlavně, že vy už teď víte, že se budoucí vládní garnitura historicky znemožní. Jinak šetření není o tom, jestli má vláda o dva ministry více, či méně.:-P

3 3
možnosti
JK

Fascinující, stará vláda neskončila a nová už je odepsaná, ať už v ní je kdokoliv a budou dělat cokoliv. Prostě se ti, co nevíme kdo, znemožní a my to odneseme.

Ale ta minulá vláda BYLA, přesto že stále je, transparentnější a mediální magnát měl potíž s médii. Když pominu tu snahu minulým časem jaksi vyvinit současnou vládu z toho co se děje a z její absolutní neschopnosti, tak nařčení médií, že nadržují budoucím vládním koalicím a upozaďují mediálního magnáta Babiše je snad sranda, jinak to nelze pochopit.

Pamětníci, jak dlouho po volbách dostal Babiš důvěru sněmovny? Kterou by bez Miloše neměl, komouši i Hamáček jasně pochopili, co je přiškrcení penězovodů z východu. Podpořilo ho 105 poslanců 264 dní po volbách, když není paměť, je tu vyhledávač. To je i k těm 100 dním. ;-)

2 2
možnosti
PK

Jsem klidný. Pekarová před rokem řvala, že oni vědí co s Covidem, že Babiš to dělá špatně a oni by to dělali úplně jinak. Rok se s rokem sešel, nová vláda vzniká a protože Pekarová neumí vůbec nic, zvolí raději sezení u řečnického pultíku v PS. Ale abych TOP 09 nekřivdil, tak posílá "svého" ministra zdravotnictví na odstřel již nyní. A proč? Protože pan Válek nám sděluje praktické kroky, které světe div se, kopírují blamáž předchozí vlády Andreje Babiše.

A dva posty navíc? To vás opravdu překvapuje? Pětikoalici jsme tady snad ještě nikdy neměli a počítám, že dlouho ani mít nebudeme. Prozatím je však členům všech pěti stran uzavřít ústa a nahodit udičku. Čti tedy spíše, pustit ke korytu. Šetření? Jako vždy to bude tak, že největší nálož zaplatí střední třída. Čti lidé pracující, malí a střední podnikatelé.

Nic jiného však asi nemůžete od tohoto pětislepence čekat. Vlastně jedna věc se čekat dá. Že volby do PS budou dříve, než za čtyři roky. Ostatně. Jen těžko se dá prosazovat stranický program v partě lidí, kteří mají naprosto odlišný pohled nejen na zdravotnictví, ekonomiku, EU a politiku. Ale i na běžný život.

7 2
možnosti
AT

Dnes perlíte ještě o něco více, než obvykle:

" ...co vláda nebude schopná "vyřešit", zamete mediálně pod koberec ... " to se bavíte o Babišově vládě, že ano?

" .... ať byla Babišova vláda jakákoli, přeci jen byla transparentnější ..." to jako transparentnější než ta, co zatím ještě nevznikla, natož aby něco dělala? ;-D

7 1
možnosti
PK

Osobně mám obavu z momentu, kdy nová vláda začne něco dělat. Zejména Válek se profiluje jako vynikající Ministr Zdravotnictví. Škoda že ho nevyhrabal už Babiš. Přesně by do jeho záměrů sednul. V zásadě už nyní tvrdí to, co Pekarová říkala, že nikdy to takto dělat ten jejich slepenec nebude. A vida. Ještě se ani nezačalo vládnout a už se lhalo.

3 2
možnosti
Foto

Řešíte dvě židle na víc, ale že jich minulá vláda jich navíc vytvořila tisíce a rozházela co se dalo Vás už nezajímá. Uspora bude už v tom, že nová vláda zatrhne plošné rozhazování a ušetří miliardy. To snížení DPH na energii a plyn do konce roku pro všechny je nesmysl a udělá další díru do rozpočtu. To je víc než pár šupů za dvě židle....

6 4
možnosti
LH

ale o to přeci nejde.... jde o symbol... chtějí šetřit a sami rozhazují, přesně to co jste celou dobu vyčítal Babišovi.....

3 3
možnosti
JV

Trafikoryt není nikdy dost.;-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,43
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.