Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vaše další pokračování s autentickými postřehy jsem si přečetl jako vůbec první text dnešního dne a hltal jsem to se zájmem. Mě to obohacuje, mám jen dvě poznámky k udávaným vzdálenostem. Do Luxoru je z MA vskutku daleko, jedna cesta z Tulipu přes Qusseir vydá tak na cca 300 km, šest set tedy tam a zpátky. Ovšem z Tulipu do Port Ghalibu to vskutku není přes šedesát km (to bychom čtenáře mystifikovali), ale méně než dvacet. --- Děkuji za připomínku otevření Aleje sfing v Luxoru, shodou okolností jsem si slavnostní zahájení pouštěl ze záznamu včera pozdě večer. Je to fantastická podívaná, kdo má čas a chuť, může si dvouhodinové video pustit na YouTube, odkaz: https://youtu.be/sL36V1FFhhU --- Díky a těším se na další postřehy. Jsou fajn.

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás... děkuji za opravdu skvělý ohlas, dalo by se přímo říci "oponenturu" - jako bych psal disertační práci a Vy jste byl mým supervisorem.

S tou vzdáleností 65km máte pravdu - je do 17 km v delším případě. Těch je označení silnice. To se mi zas něco povedlo. Já to v textu zkoriguji - nikoli na Váš úkor.

A jsem rád, že jsem Vám mohl připomenout Luxor. Děkuji za odkaz - večer se na něj podívám. R^

0 0
možnosti
Foto

Martine, díky za náhled do míst kde jsem nikdy nebyl ani nebudu neb se od padesáti vyhýbám slunci! ToběR^

1 0
možnosti
Foto

Horste, nevadí, z gauče je to taky pěkný ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 15,79
  • Průměrná čtenost 1152x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.