Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Začínám mít takový dojem, že jediná skutečná kvalifikace na jakýkoliv obor, je být "umělcem" nebo aspoň absolvovat nějakou školu uměleckého zaměření.

0 0
možnosti

J61a86n 11R83á75ž

17. 3. 2022 17:59

Vzhledem k tomu, že jméno Pavel Šandor mi nic neříkalo, zkoušel jsem internet. Mezi generály žádný není a myslím že analytika Raiffeisenbank nebo experta na mykologii jste v článku nemyslel. Kdo je prosí ten Pavel Šandor, kterého máte na mysli?

0 0
možnosti
Foto

:-)Autor již v perexu uvádí : ,,touto jazykovou téměř přesmyčkou ...";-)

0 0
možnosti

Dostávají mediální prostor právě proto, že jsou to skuteční experti

1 0
možnosti
Foto

Přiznám se Vám, pane Martine, že komentáře těchto dvou zkušených mužů, Andora Šándora a generála Šedivého, vzbuzují u mne větší pozornost než komentáře některých politologů nebo běžných televizních l komentátorů. Zato nejmenší pozornost věnuji, když se těchto komentářů (a hodnocení) ujme nějaká mladá, nezkušená reportérka. I to se stává. Díky za zajímavý postřeh. R^

3 0
možnosti
Foto

Děkuji, Vám, ano, právě proto je potřeba vědět, komu věříte a kdo je pro Vás důvěryhodný.

1 0
možnosti
Foto

Atˇ některý třeba i šedivý, jiný i jménem, další třeba i přírodní skin. Dost asi stále platí pořekadle o rozdílu mezi specialistou a expertem. Býval na to i vtip. Specialista ví třeba i do detailu vše ve svém oboru. Třeba i o exrementech, zatímco expert ví totéž o všem. To může platit o kde kom, atˇ dostává prostor v mediích, a je tam i zván, jakož i o těch, kteří mají svou registraci třeba i na těchto stránkách autorskou, či takydiškutérskou. Věřím, že i na tento můj příspěvek ne až tak expertní zareaguje nějaký ten expert;-)

1 0
možnosti
Foto

Když budu potřebovat odborný posudek na auto, nebudu se ptát cukráře.

2 0
možnosti
Foto

To jistě. Ač autor ,,cosi" naznačil v nadpisu svého blogu;-)

1 0
možnosti

Proč šedivý, jako voják, poradce pro bezpečnost a šef VZS asi má z této oblasti "SVÉ" zkušenosti a sdělujé "SVUJ" pohled na svět, tak jak to činí ostatní, úsudek si obecně jako u jiných sdělení každý učiní sám dle svého....proč ho přebarvovat...

3 0
možnosti

"....proč tito "experti" dostávají mediální prostor? "

Protože mají s médii smlouvy. Je to prostě postaveno na komerční bázi.

0 0
možnosti
Foto

Ale kdepak. Žádné smlouvy, tak jak vy to chápete, t. j. o dlouhodobé spolupráci, neexistují.

Žádné médium si nesváže ruce smlouvou s žádným člověkem, který sice aktuálně názorově vyhovuje, ale nikde není řečeno, že tomu tak musí být vždy.

2 0
možnosti

Co vlastně chtěl autor říci?

4 1
možnosti

Jednoduchou vec. Experti a je jedno na jakou problematiku. Maji velice nizkou miru uspesnosti. A hlavne na stejnej problem mame vzdy nekolik expertu a jejich nazory jsou vzdy rozdilne. Prostor v mediich dostavaji experti podle orientace daneho media. Protoze konzumenti daneho media chteji slyset nazory co podporuji jejich nazor.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,43
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.