Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opět se zájmem přečteno. Jako člověka "odkojeného" Egyptem, kde jsou, jak sám víte, slunečníky, lehátka i ručníky zdarma, mě vyděsilo těch 6 eur za slunečník na Krétě. Předpokládám denně. To abych začal šetřit...

0 0
možnosti
Foto

Nikdy jsem tam nebyla, ale o to raději si čtu Tvoje vyprávění!

0 0
možnosti

I47v76a30n78a 81L50a34n58c71e

16. 8. 2023 12:36

Je tam nádherně

1 0
možnosti

Na Krétě jsme byli 3x, poprvé ještě s Václavem Fischerem. Vždy si najdeme hotel a recenze, pak umístění hotelu, obchody, dopravu... V letních vedrech nikam nelétáme a chladnější voda nám nevadí. I v květnu nebo říjnu je krásně. Máslo nám neteče, což je nejspíše ale jejich špatným uložením a servírováním. Lehátka a slunečníky si moc nepůjčujeme. Někdy si slunečník za 10 až 15 euro koupíme a pak ho tam necháme třeba uklízečkám. V květnu jedné ukrajinské. Hotely na východ musí mít o jednu hvězdičku více, minimálně tři, nejlépe čtyři. Jídlo bylo vždy dobré a pestré, autobus nám jezdil a jeden opravdu velký kopeček zmrzliny stačil a stál v květnu 2,20 eura. Zatím máme na výběr ubytování štěstí. Moje blogy z našich cest: https://jirinavotavova.blog.idnes.cz/?strana=3

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za milou rešerši a za odkaz. Je vidět, že je Vás ve světě také "plno".

Ostatně, už léta si myslím, že když člověk pozná různé země, různá místa, různé lidi - a to i doma! - rozhodně má chápavější přístup ke všemu kolem něj a neřeší nějakou rozdělenou společnost, protože se sám za "rozděleného" nepovažuje.

2 0
možnosti
Foto

Martine rád jsem se opět prošel... a ještě radši si k tomu dal vajíčka po noční bouřce v krásně svěžím vzduchu :)

1 0
možnosti
Foto

Vážně za nejhorší variantu považuji pobyt (kdekoliv) s plnou penzí. To bych si tam připadal jako na zájezdu pro výkrm. S polopenzí stačí ráno se jen nasnídat, vyrazit do okolí a vrátit se na hotel až večer.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,43
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.