Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Proč mém pocit, že umělecké ceny se rozdávají podle vzoru Nobelovy ceny míru?

0 0
možnosti
Foto

Jako přes osmdesátník do kina chodím jen výběrově a zřídka. Protože s průměrem české filmové tvorby nejsem příliš spokojen. Ale vloni se snad konečně zablýskalo na lepší časy. S účastí paní Banášové, paní Kronerové a s oceněním polské herečky vřele souhlasím a jsem potěšen, že přes násilné rozdělení Československa jsou vztahy mezi slušnými Slovák a Čechy vřele přirozené. I mezi Čechy a Poláky.

Film MASARYK jsem také neviděl, ale z toho mála, co jsem viděl, v mé paměti současníka mám jiného "Honzu" Masaryka. Ze záplavy ocenění tento pro film jsem pojal podezření, že tu asi byla politická objednávka.

1 0
možnosti
Foto

A to jste to pro mne příjemně napsal :-))) (Mimochodem, cena mne také tvarem zaujala :-))

1 0
možnosti
DH

Do soutěže by měl být zařazen film který vidělo nejméně 100 000 lidí a ne totální propadáky na které nikdo do kina nejde jako minulé vítězné filmy. Letošní Masaryk se promítal pouze 7 dní v jednom kině a teprve čas ukáže jestli bude úspěšný nebo se zařadí do skupiny nekoukatelných filmů.

5 0
možnosti

Věcně a dobře napsáno! R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,18
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.