Diskuse

"Chopte se mě, pochopové!"

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O jednoho z těch pánů určitě jde, protože on sám ukazoval na všechny prstem s tím, že kradnú, podvádějí a lžou. A vždy přidával k dobrému, že on nikdy někradně, jen pobírá dotace. A protože dotace jsou obecně svinstvo, je celkem jasné, že žádný pobírač dotací není čistý, i kdyby se prezentoval v nejbělejší košili či triku. A aby toho nebylo málo, poštěkával, že je dobráček a nechce plat, no aby jo, když shrábne 50 mil. jen tak.

0 0
možnosti
Foto

Asi budeme muset přijmout zákon, že milionáři do politiky nepatří.

0 0
možnosti
MB

Klasika - Koho volíš, Losnu nebo Mažňáka ? ... Tam ještě šlo o nějaké ideály ... Já se jen obávám, že ten primární - logický a donekonečna se opakující střet zájmů A.Babiše , už ani nevadí, Stal se normou. Stále tvrdím, že ministr - financí, může být bohatý - nemůže však být ve střetu osobních zájmů se soukromými firmami a nedej bože žít ze státu ! Ukazuje se, že 30 % lidí říká, že to možné je ! Jak by bylo cenné, kdyby AB byl v roli Metoděje, prostě přišel z cizí země a jako prostý poslanec mýtil onu hydru neplech ! Takto je naprosto nevěrohodný ... :-)

5 0
možnosti
Foto

,,Primární" střet zájmů nevadí, ovšem jak u koho, že. Nevadí např. u těch, co jako první(!) prolomili Beneš. dekrety. Jeden málem adorovaný a jeden dodnes, ač jak kým. uctívaný ještě v parlamentu pochrupující. Nevadí, že onen adorovaný prodal takto zpět získaný majetek estebákovi. Nevadí, kdo první zprivatizoval OKD + příslušentsví. Estébáci. A pak přeprodali! Jakož i mnohé jiné lukrativní majetky a subjekty. Profiestébáci!, nikoli vedení v nějakých seznamech. V těch byli veden mnozí, ovšem nikoliprofi! Nevadí, že studenty dovedl pod obušky estébák, aby se z toho udělala ,,revoluce". O čem chcete ještě pokračovat.:-/ Babiš se stal ohrožením. Ovšem pro koho?Komu šlápl na kuří oka? Tam je alfa až omega současného dění. Jen a pouze tam. Od prvopočátku!Ano, mají se čeho bát. Ovšem kdo;-)

2 4
možnosti
PK

Vidím vítezství Bureše díky politickému boji,vidím že ho prezident pov ěřuje vytvořením vlády,vidím že vysoce morální politické strany jim opovrhují a nechtěji s ním do koalice,vidím jak se Bureš stahuje a socialisti s tlučhubou v čele a zástupci vysokého kléru radostně obsazují ministerstva , nebo vidím blbě a Bureš jde do opozice a Kalous a Fialka zatínají sekyru do všeho co bylo uděláno.......[>-]

3 2
možnosti
AK

Babiš - capo di tutti čápi...

0 0
možnosti
PV

P46a47v70e70l 95V93é48b51r

6. 9. 2017 18:44

Ano, každý by měl mít právo na svou obhajobu - a každému provinilému má být přidělen jeho trest.

3 0
možnosti
Foto

Trest za to, co je po právu(!) OBVINĚNÉHO prokázáno(!), a pak je, a to po právu, odsouzen. A nikoli dle ,,lid. soudů" a jejich přísedících, podpořených ,,rozhořčenými dopisy pracujích" a ,,uvědomělých kolektivů". To už tady bylo, žeRv

2 2
možnosti
MD

Autor mozna odnekud spadl. Ovsem ani z jahody ani z Mesice to nebylo. Karmato.

2 1
možnosti