Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Nebylo by lepsi, kdyby si zahorkli “demokrate” dali prasek a uklidnili se? Vzdyt prece tak trochu dostavaji davku jejich vlastni mediciny a najednou to nedokazi spolknout? Jsou tak slabi?

2 0
možnosti
JL

Je velmi poucne vedet take, proc to rekl. Take kde to rekl a komu. Pro ceske ctenare jen poznamka. Zadne pohorseni od tech lidi, kteri jej zvolili. Ti tomu rozumi a on mluvil z jejich duse.

Rozhorceni prislo pri predlozeni kongresovem navrhu o immigracnim zakonu peti zastupci tohoto sboru. Byli v rosporu s prezidentovymi zakladnimi body, ktere vsichni znali. V ovalne kancelari bylo jen sedum osob plus prezident. Jen dva PRY slyseli ten vyrok. Jeden byl demokrat. Ten, po opusteni kancelare, novinarum sdelil co slysel. Pak nastala ta mela po celem svete bez znalosti podstaty a jen na vyrok jednoho senatora. Ve Spojenych statech levicatska media jsou primo v tranzu.

Na celem incidentu muze prezident udelat jen jeden zaver. Kooperace s opozicni stranou je mozne debatovat jen otevrene (nahravat vse pro ziskani dukazu) a strikne. Tim se vyvaruje dalsich podrazu z opozicni strany.

2 0
možnosti
PK

Tak státník by měl konat a málo mluvit. Zvlášť v dnešní době. Velká vada Trumpa. Ale když se do USA ženou davy ze Zapadákova (tak se nechá i shithole přeložit) jako Haiti, něco s tím dělat musí.

3 0
možnosti
JL

Pane Kuchta, pri jednani o uprave immigracniho zakona, kdyz tato uprava se jiz tahne pres 30 let, je mozne slyset vse mozne. Zde neni cas na mlceni. Zde je cas na urceni smeru (coz DT dela), a co zvoleni cinitele Kongresu nedokazi 30 let pochopit. Smer Donalda Trumpa byl jeden z programu, ktere mu vyhrali volby. Obycejni obcane mu dali mandat to vyresit!!! Tak to dela jak udelal jiz nekolik jinych. (Snizeni dani je jeden z nich)

2 0
možnosti

Je zajímavé, jak se ozvali představitelé těch správných zemí, jak si přesně uvědomují, že nejsou opravdu nic jiného než světa prdel ze které každý utíká.

7 0
možnosti
MC

Demokraty nemůžete brát, že jsou 100% demokraty. Ani V.H. nebyl 100% demokratem.

4 0
možnosti
VH

Může někdo připustit, že p. president Trump říká to co si myslí hodně lidí? Co připustit, že mnoho mlčících není politický i jinak korektních, jak je módní?

7 0
možnosti
Foto

Asi jako když MZ prohlásí, že se Dubček v Moskvě podělal. D.T. i M.Z. říkají pravdu, kterou ale ostatní "demokraté" nemíní nikdy přijmout a budou se dál, za každou cenu tvářit, že neexistuje.

5 0
možnosti
PV

Nezlobte se na me pane Faltyne, ale me z toho vychazi, ze Vase znama si proste o celym svete krom USA mysli, ze je kakacidira sveta nicmene neni slusne to rikat nahlas. Prece se neni potreba nekomu omlouvat, pokud se vyrokem D.T. neciti oznacen. Pokud se tak citi, pak asi ma duvod.

7 0
možnosti

Zoufalí zkorumpovaní Demokrati nás nemají co poučovat.Rv

6 0
možnosti
Foto

Wendy má pravdu v jednom, "shithole countries" není slušný výraz, obvykle se používá "defunct state". Ale označuje to stejnou realitu.

3 0
možnosti

"Shithole" zaznělo reportedly, jak píšou média, a to od Demokrata. Takže já mám jasno.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS