Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Odcházející nasadili dlouhý krok a odpochodovali ven. Přeji jim pevné zdraví, mnoho sil, aby vydrželi ve svém úsilí a pokračovali neúnavně dál a dál!

:-)R^

4 5
možnosti
VH

Přál bych si, aby tak chápajících bylo více nejen poslanců a senátorů, ale všech občanů. I já tokovým přeji hodně zdraví.

5 3
možnosti
PK

Pokud by se vztyčil a odešel během obřadu někdo, morální autorita, dovedl bych to pochopit, ale zrovna ty co odešli jí nevlastní, takže to bylo lehké gesto pro TV - diváky. Většinou šlo o dlouhodobé kritiky a odpůrce MZ a těm mohlo být přece jasné, že MZ neudrží hubu na zámek, což bohužel učinil a tak bych chápal jejich nepřítomnost inaugurace, jako to učinili rektoři.

4 2
možnosti
VH

Hezky to zhodnotil předseda senátu, člen ČSSD Milan Štech (parafráze, ale věcně přesná): "Byl jsem velice rád, že na inauguraci se dostavili poslanci a senátoři všech stran. Ukázali tak snahu o uklidnění poměrů. Škoda, že pak byli vyprovokováni." Ano, pan senátor Štech hodnotil minimálně jednu část projevu jako provokaci. Skutečně tento výraz použil.

PS: Proč má být pro kohokoliv samozřejmé, že prezident osočuje osobu, která není ani vyšetřována, natož stíhána? On, který v PS zcela nedávno hřímal o presumpci neviny. Proč má být samozřejmé, že lže o jakékoliv televizi (a té veřejnoprávní zvlášť)? (Pravda - možná se ve svých fake projevech chce přiblížit Trumpovi. Na nevzdělanou část Ameriky, která ho volila to působí i tam.)

3 1
možnosti
JP

Karma, přesně popsané.:-)

2 2
možnosti
PJ

P84e71t23r 74J97í42l52e25k

9. 3. 2018 8:22

Zeman není prezidentem 10 milionů. On pohrdá nejen s opozicí, ale prakticky s každým.

Republiku nejvíc rozvrací ruské aktivity, a ti co ve své tuposti jim napomáhají.

4 3
možnosti
VH

Samozřejmě že nikoliv. To snad prokázaly volby. Pokud Zeman vykřikuje o 10 miliónech, zřejmě započítává i kojence. Proto je započítám ve své úvaze já.

Za svého ho považuje cca 3,52 miliónů občanů (včetně těch nemluvňat)

Za výslovně nepřijatelného ho považuje cca 3,35 miliónů občanů (včetně ...)

U kýty ho má zbývajících cca 3,20 miliónů občanů (včetně ....).

Tak vypadá fack tvrzení (za mých mladých let jsme mluvili o žvástu pavlačové drbny) o deseti miliónech. Je otázkou, nakolik je pravdou, že je tady alespoň pro těch půlčtvrta miliónu občanů. On je totiž ve funkci výhradně kvůli sobě.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1308
  • Celková karma 16,43
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.