Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte co by bylo divné a špatné? Kdyby se lidé přes média nehádali. Znamenalo by to, že jim někdo zavřel hubu. Takhle je vidět, že tu stále máme demokracii a svobodu slova. Od blábolícího prezidenta po nadšené aktivisty z kulturní fronty.

4 0
možnosti
DH

Mýlíte se, ČT žádné peníze kulturní frontě nedává, to MY jim ty peníze dáváme a potom posloucháme od vznešené elity Hřebejka, že rudá a hnědá prasata zvolila Zemana na hrad.

24 5
možnosti
IN

Tak ty komedianty prostě neposlouchejte. Mám to vyzkoušené a funguje to skvěle ;-D

0 0
možnosti
AR

Opět autorem uvařená taková gulášová všehochuť;-D

2 13
možnosti
PK

Zejména poslední odstavec zasluhuje vysoký aplaus, stopro souhlasím s autoremR^R^R^R^R^

7 0
možnosti
JL

Nesmíte také věřit všemu co Zeman řekne. Zkuste si spočítat kolikrát je, 365 x 5 a

vydělte 4000. Chce to svobodně myslet a neopakovat hlouposti byť by je vyhlašoval člověk vašemu srdci blízký.

10 3
možnosti
Foto

Jenomže, za jeden den může být prezident ve 2 až 3 fabrikách, v poledne obědvat s vedením města, odpoledne hovořit na náměstí a večer mít besedu s občany.

To dělá celkem 5 až 6 setkáni denně a Zeman jezdil opravdu hodně.

4 4
možnosti
PK

ČT nás přežije všechny, tak klídek a pohodu;-D

2 0
možnosti
EH

Svěrákovcům asi nedojde, že i tohle jejich chování nažene Zemanovcům hlasy. Rádi by změnu, aby u moci nebyli populisté, jenže dělají maximum proto, aby těm populistům přisunuli hlasy. Předvádějí aroganci moci, nic jiného. Protože kdo má v držení média, má moc.

Navíc se chvějí hrůzou, že jim někdo vezme veřejnoprávní cecík. Pak by totiž nemohli pohrdat lůzou, ale museli by se jí podbízet, aby ty jejich filmy vůbec někdo zaplatil.

31 11
možnosti
MM

Omlouvám se, že jsem četl jen titulek, ale to proto, že srovnávat inaugurační projev presidenta s udílením Českých lvů považuji za poněkud stupidní!

7 5
možnosti
EH

Není to stupidní! U jednoho projevu čekáte státnický a důstojný projev a ne vyřizování si účtu s novináři. U druhého čekáte poděkování mamince nebo týmu a ne vyřizování si účtů se Zemanem.

16 2
možnosti
PH

Dalo by se zjednodušeně říct, že si Svěráci vybrali stranu - a nyní se uvidí, jestli z toho bude nějaká vlna, na níž by se vezli. A já se musím ptát, jestli tohle mají zapotřebí? Oni nemusí nikomu nic dokazovat. A že společnost není v pořádku, musí vědět dlouho - tak proč tak najednou? A hurá do boje, a chráníme ČT? Ještě je možnost, že je do toho někdo navrtal, ale tomu sám nevěřím.

6 0
možnosti
EH

To není najednou, onehda se Svěrák starší angažoval ve spacákové kampani ČT. Jejich názor je konzistentní. Ale pochybuji, že jim jde o neexistující nezávislost. Jde jim o tom, aby ČT nepřestala být závislá na nich.

21 4
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 16,04
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.