Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R34u50d59a 50S20l85a79v53í27k

5. 11. 2018 15:07

Nohavica jen sehrává roli Putinova užitečného idiota. Smutné je, že ho to těší.

6 1
možnosti

Vy kdybyste neměl Putina, tak byste si ho musel vymyslet. Lidé jako vy musí mít svět rozdělený na dobro a zlo jako v pohádkách, jinak by ho vůbec nepochopili.

2 2
možnosti

Tak mě napadlo... považujete Jarkovo vyznamenání za zprávu kulturní, nebo politickou?

Jestli za kulturní, tak jí byl věnováno mnohonásobně víc prostoru (a na atraktivnějších pozicích) než jiným srovnatelným metalizacím...

Přestože jsem si Váš hnidopišský elaborát přečetl vícekrát, zjistil jsem jen, že "ČT je zlá", ale nevím jak by mělo vypadat, aby to bylo podle Vás správně.

6 1
možnosti

:-).........Dal jste si s tím práci, výborně jste to popsal! TV už nestačí, tak se založila skupiny jakýsi elfů, kteří "zadarmo" budou vymývat národu mozek. Tak chytří nebyli ani komunisté! Chtějí z nás udělat nevědomé hlupáky, abychom jim tleskali.

Vidíme to denně v diskusích. U některých autorů se vzájemně obdivovatelé plácají po zádech, všichni vyznavači jedné jediné pravdy. Oponenti nemají nárok, jsou okamžitě onálepkováni, jako komunisté, nebo rusofilové.

Přečtete-li si komentáře k některým autorům, kteří zároveň publikují na Neviditelném psu, tam jsou obyčejně strháni. R^R^R^

3 6
možnosti

R74u19d33a 97S45l46a20v30í85k

5. 11. 2018 15:05

Vyvracení lží je vymývání mozků? Zajímavé jak někteří začnou vždy hulákat, když někdo oznámí snahu bojovat proti ruským dezinformacím.

5 1
možnosti

J97a91n 90H87a26r47v63a17n

5. 11. 2018 9:41

Já ČT vidím jako komunistickou TV, řízenou oddaným komunistou Dvořákem (do posledních dnů 1989), kam si přiberou jen lidi stejného smýšlení. A hlavní pro ně je, že mají fantastické platy, které nesmíme znát, protože bychom omdleli. Jenom jim je musíme platit. :-/

5 5
možnosti

Jaký je Dvořák nemá vliv na zpravodajství. ČT má etický kodex, vyváženost přímo v zákoně a ty platy mají jen manažeři.

2 2
možnosti

Tolik humbuku kolem jedny medaile. A, Martine, mám za to, že repo z predani proběhlo úplně standardně. Česká si podle myho nahoru za činnost v posledních letech zasluhuje spíš pohladit, než do konce rejpat. Když tak srovnas s jinejma televizema...

4 0
možnosti

To má být nějaká ironie?

0 0
možnosti

ČT ohledně této události informovala tak jaký je význam celé akce. Nohavica je muzikant okresního formátu a proč vyrábět sáhodlouhé reportáže o tom ,jak se ponížil a přijal ocenění od diktátora? Pokud by přijal medaili někdo významnější, tak by určitě veřejnoprávní média tuto situaci rozebrala více.

3 14
možnosti

:-).......Pane Zatyko, muzikant okresního formátu vyprodá halu pro tisíce lidí? Dovzdělejte se a nepište tu hlupoty! Rv

4 1
možnosti
  • Počet článků 1306
  • Celková karma 15,86
  • Průměrná čtenost 1153x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.