Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J46o25s87e96f 35B94á29r54t15a

17. 10. 2019 14:13

Začalo mi to chodit do mailu a ani nevím proč hned jsem to hodil do spamu.

1 0
možnosti
Foto

Obávám se, že u mně dojde ke stejné reakci jako u HN. Bývaly tam dobré články, rád jsem je četl. Už je nečtu.

1 0
možnosti
JB

J20a69n 72B49u20r44d81a

16. 10. 2019 23:53

Zrovna HN za předplatné stojí a ani to není tak drahé.

0 0
možnosti
KL

Nelíbí. Jsou to zbytečně články, opsané odjinud. Ale peníze nesmrdí. I na Blesku mají Premium. To ty babky fakt nazlobite.

1 0
možnosti
Foto

Zatím mi Premium připadá rozhárané, těžkopádné a nelze soudit na to, jakou bude mít náplň v placené podobě. Obávám se, že se v propagačním měsíci snaží nalákat a pak kvalita, ač ani teď to podle mne není žádná špička, půjde pozvolna dolů.

Pokud by si Premium i zachovalo kvalitu, tak bych za to dal, když už, tak max 100,- Kč měsíčně.

1 0
možnosti
ND

Zásadně budu ignorovat články v programu Premium. Nemá to jen idnes, tedy všechny. Všechny mediální veby jsou zahlceny cím dál více obtěžujícíma reklamama, mají tedy příjem z reklam, dokonce i na blogách jsou reklamy.

Takže za mě, tohoto jejich byznysu se neúčastním.;-€

3 0
možnosti
Foto

Také tak... Dobrou noc. :-/

0 0
možnosti
MK

Nevíte, zda blogy budou v sekci Premium?

Zatím mě žádný článek zařazený do sekce Premium neoslovil. Nic, bez čeho bych nemohla žít. Představovala bych si články, které mi přinesou nějakou přidanou hodnotu. Články,které povzbudí moji zvědavost, články, o nichž se budu domnívat, že nečíst ho, je velká chyba. Pokud tam bude zařazen článek o modelce XY, nebo rozhovor s nějakou EZO odbornicí na hubnutí, výživu, tak sorry. A článek o přepadení benzinové pumpy nebo vraždy nvorozence snad v Premiu nebudou, doufám. I když, kdo ví?:-P

4 0
možnosti
TT

Moje zkušenosti jsou z Weltu, kde to nenazývají Premium, ale Welt+. Začali s tím, že plus byl jeden článek z deseti, teď je to už každý druhý.

Takže je mně naprosto jasné, kam Premium směřuje, a prohlašuji, že za něco, co bylo doposud ve stejné kvalitě bez přímé platby, nikdy platit nezačnu.

6 0
možnosti
EH

Prozatím mě z Premium zaujalo jenom pár článků. Zbytek vypadá, že by na to nikdo nekliknul, a tak je třeba zaplatit autory jinak.

Co se týče zábavy ke stažení, raději jsem neriskovala, že si mě zapíšou a pak budou chtít default peníze za přihlášení.

Takže pro mě nezájem, nemám tolik času, abych pročítala všechny informace, takže je to zbytečná investice.

4 0
možnosti
Foto

Kromě několika dobrých základních věcí na světě jako jsou pravá láska, to že denně vychází Slunce a ještě několika dalších věcí, kvalita není zadarmo.

Buď ji musíme platit jako jednotlivci anebo ji dotuje z našich daní stát (to by měla být například dobrá infrastruktura). Zpravodajství iDnesu a zábava na iDnesu myslím dotované nejsou a tak je nějak musíme platit. Teď to jde přes reklamy, které vidíme a platíme iDnesu tím, že nás to vyrušuje a u videí dokonce i zdržuje. Portál iDnes je za publikování reklam placen.

Ač žiji v Nizozemsku, tak trochu se zájmem sleduji, co se děje a píše v Česku. Rád bych za kvalitní český internetový deník platil. iDnes Premium dva týdny trochu sleduji. Celkem vzato pro mne to není nic moc, některé články se mi líbily, jiné ne. Ty různé audio videa a knihy, které jsou jako součást iDnes Premium nabízeny, jsou často asi dobré. Na to však nemám čas. Nerad sedím déle než 1 hodinu denně u počítače.

Vtip: Možná by některé blogy měly být dány do Premium, aby tady nerušily.

Srovnání s NL:

1. V NL existuje stále několik poměrně dobrých nepříliš bulvárních deníků, včetně v internetové verzi. Zpravidla se za neomezený přístup musí platit měsíčním předplatným.

2. Vím, že to místní čtenáři asi neocení. Važte si toho, že se zde stále může poměrně bez cenzury diskutovat. V NL tohle moc nejde. Například ve Financieel Dagblad (nizozemská obdoba Financial Times) jsou dobrý deník. Diskutovat se tam může pouze pod některými blogy, ale u běžných článků se diskuse neotvírá. Nejsem sám, komu vadí, že není možno diskutovat pod všemi články. Pod blogy se příspěvek registrovaného diskutujícího objeví až po schválení redakcí. Redakce tedy může neoprávněně nezařadit dobrý příspěvek, který se jí nehodí, ale též může a to jistě dělá, nezařadit hloupé, sprosté a arogantní příspěvky, což je dobré.

0 0
možnosti
TT

Doposud iDnes výborně platila reklama. Co se změnilo?

0 0
možnosti
MK

Tak zrovna ty tři uvedené články nalevo mi nepřijdou jako Premium. Bez nich dokážu žít. A o těch vpravo nemá cenu ani psát.

2 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 15,80
  • Průměrná čtenost 1152x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.