Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

tata01

15. 2. 2012 23:06
uff

na pohled to vypadá docela odporně a začít tím, že kuře posypu směsí něčeho - no tak to byla pro mě konečná;-€

1 0
možnosti
J

janduben

15. 2. 2012 22:16
no nevim

pomerne preplacany recept podle ktereho se neda uvarit, hodil by se recept na rosti i tu zampionovou omacku

takze my, co neumime varit dame asi radeji prednost obycejnym a jednoduchym receptum treba toho ridiho nebo pohlreicha

ps: a je to kaloricka megabomba, smazene brambory, zahustena smetanova omacka a navrch majoneza

0 0
možnosti
MF

Martin Faltyn

15. 2. 2012 22:30
Re: no nevim

Já vařím v prvé řadě CHUTNĚ: zapomeňte na slova typu "dieta", "zdravá výživa" a podobné nesmysly, vážený...

Také, toto jídlo nevařím denně, ale pouze příležitostně.

Jinak je to přesně naopak, než tvrdíte: je to recept velmi jednoduchý, který zmákne 1 osoba levou zadní...To, že VY podle něj neumíte uvařit (a kdo ví co uvařit umíte) ještě neznamená, že je přeplácaný. Ridiho recepty vlastním dokonce na DVD a slovo "obyčejné" a "jednoduché" mi k nim většinou, až na výjimky, moc nepasuje. ;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 1309
  • Celková karma 16,11
  • Průměrná čtenost 1151x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.